Dostępne formaty plików: PDF
Wydawnictwo | |
ISBN | 978-83-8059-881-2 |
Data wydania | 3 czerwca 2019 |
Język: | Polski |
Liczba stron: | 162 |
Rozmiar pliku: | 153,5 MB |
Zabezpieczenie: | Znak wodny |
Dostępne formaty plików: PDF
Z warzyw można zrobić wszystko – właśnie tak! I mamy na to 100 dowodów w postaci sprawdzonych przepisów na znakomite dania główne, ciasta, desery, przetwory i inne specjały. Zgodnie z najnowszymi trendami dietetycznymi to warzywa powinny zajmować najważniejsze miejsce w naszym menu, gdyż są pełne wartości odżywczych, zapobiegają chorobom i mają niewielką kaloryczność. Wobec tak wielu korzyści zdrowotnych płynących z ich spożywania czas zmienić swoje przyzwyczajenia – na warzywne!
WSTĘP 4
ŚNIADANIA I PÓŁPRODUKTY 7
ZUPY 35
DANIA JEDNOGARNKOWE 57
KOTLETY, BURGERY, GOŁĄBKI, PIEROGI 103
PRZYSTAWKI, PASZTETY, SAŁATKI 129
WARZYWNE KOKTAJLE I SOKI 151
INDEKS POTRAW 158
INDEKS SKŁADNIKÓW GŁÓWNYCH 160