Z warzyw można zrobić wszystko. Warzywne historie - Karolina Hyży

Z warzyw można zrobić wszystko. Warzywne historie

Karolina Hyży

39,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo
ISBN 978-83-8059-881-2
Data wydania 3 czerwca 2019
Język: Polski
Liczba stron: 162
Rozmiar pliku: 153,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
39,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Z warzyw można zrobić wszystko – właśnie tak! I mamy na to 100 dowodów w postaci sprawdzonych przepisów na znakomite dania główne, ciasta, desery, przetwory i inne specjały. Zgodnie z najnowszymi trendami dietetycznymi to warzywa powinny zajmować najważniejsze miejsce w naszym menu, gdyż są pełne wartości odżywczych, zapobiegają chorobom i mają niewielką kaloryczność. Wobec tak wielu korzyści zdrowotnych płynących z ich spożywania czas zmienić swoje przyzwyczajenia – na warzywne!

Spis treści

WSTĘP 4

ŚNIADANIA I PÓŁPRODUKTY 7

ZUPY 35

DANIA JEDNOGARNKOWE 57

KOTLETY, BURGERY, GOŁĄBKI, PIEROGI 103

PRZYSTAWKI, PASZTETY, SAŁATKI 129

WARZYWNE KOKTAJLE I SOKI 151

INDEKS POTRAW 158

INDEKS SKŁADNIKÓW GŁÓWNYCH 160

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »