Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności - praca zbiorowa

Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności

praca zbiorowa

10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-269-9647-4
Data wydania 1 stycznia 2021
Język: Polski
Liczba stron: 48
Rozmiar pliku: 1,4 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Książka stanowi narzędzie do walki z kryzysem wizerunkowym w branży spożywczej. Dzięki tej pozycji będziesz mógł/mogła świadomie postępować w trudnych sytuacjach, dokonując racjonalnych wyborów. Poznasz akty prawne regulujące zagadnienia bezpieczeństwa żywności. Będziesz wiedział/wiedziała, jakie obowiązki ma przedsiębiorca w przypadku powstania incydentu lub sytuacji kryzysowej. Dowiesz się, w jaki sposób komunikować się z dziennikarzami. Poznasz prawne procedury postępowania, które dadzą Ci praktyczną wiedzę.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »