Wędliny domowe. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa - Elżbieta Kiewnarska

Wędliny domowe. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa

Elżbieta Kiewnarska

8,79 zł

Dostępne formaty plików: EPUB, MOBI

Wydawnictwo Armoryka
ISBN 978-83-7950-458-9
Data wydania 1 stycznia 2014
Język: Polski
Liczba stron: 33
Rozmiar pliku: 866 KB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment EPUB
Język: Polski
Liczba stron: 33
Rozmiar pliku: 647 KB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment MOBI
8,79 zł

Dostępne formaty plików: EPUB, MOBI

Opis

Poradnik kulinarny „Wędliny domowe” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej, publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”, to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik zawiera 40 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »