Trading po mojemu. Moje 10-letnie doświadczenie w scalpingu na Forex - Przemysław Rajski

Trading po mojemu. Moje 10-letnie doświadczenie w scalpingu na Forex

Przemysław Rajski

39,90 zł

Dostępne formaty plików: PDF, EPUB, MOBI

Wydawnictwo Psychoskok
ISBN 978-83-8119-888-2
Data wydania 11 października 2021
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 2,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment PDF
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 1,6 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment EPUB
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 3,6 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment MOBI
39,90 zł

Dostępne formaty plików: PDF, EPUB, MOBI

Opis

Trading po mojemu. Moje 10-letnie doświadczenie w scalpingu na Forex to 10-letni bagaż doświadczeń zdobytych na rynku walutowym. Autor, pokazuje nie tylko metodologię tradingu, ze szczególnym uwzględnieniem metody scalping, ale także praktyczne podejście do przygotowania warsztatu tradingowego oraz praktyczne podejście do przygotowania tradera – osoby, która jest wyspecjalizowana w zawieraniu krótkoterminowych transakcji instrumentami finansowymi.
Warsztaty, które są podstawą do działania na wszystkich rynkach, w tym w szczególności na rynkach walutowych oraz giełdowych i kontraktów terminowych.
Podejście przedstawione w ebooku to prosta metodologia zarabiania na rynkach finansowych, a także cała ergonomia i psychologia tradera, co jest niezwykle ważne, a może nawet najważniejsze, dla tych, którzy chcą zarabiać pieniądze na rynkach finansowych.

Spis treści

Nota o ryzyku inwestycyjnym

 

o mnie

1. Moja psychologia tradingu motywacja tworzenie wizji sukcesu strategia osiągania celów wyobrażenie siebie jako skutecznego tradera odkryj swoją moc na rynku

2. Metoda scalpingowa, która działa

3. Strategia zasięgu podstawowego (szpforex) przykłady zagrań i okazji – system scalpingowy

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »