Siła przetrwania - Linda Szańska

Siła przetrwania

Linda Szańska

31,90 zł

Dostępne formaty plików: MOBI, EPUB

Wydawnictwo Burda Książki
ISBN 978-83-8053-899-3
Data wydania 14 kwietnia 2021
Język: Polski
Liczba stron: 233
Rozmiar pliku: 3,3 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment MOBI
Język: Polski
Liczba stron: 233
Rozmiar pliku: 1,4 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment EPUB
31,90 zł

Dostępne formaty plików: MOBI, EPUB

Opis

Karty na stół: Linda Szańska to efekt fascynującej współpracy literackiej Agnieszki Lingas-Łoniewskiej i Anny Szafrańskiej – dwóch bestsellerowych autorek i największych specjalistek od nieustraszonych kobiet, niebezpiecznych mężczyzn i opowieści naładowanych emocjami!

Daniel Rokita, zwany Diabłem, w pełni zasługuje na swój pseudonim. Tym, którzy wchodzą mu w drogę, potrafi zgotować prawdziwe piekło. I nikt nie ma odwagi się mu sprzeciwić.

Ale bycie prawą ręką Anioła, bossa poznańskiej mafii, ma swoją cenę. Diabeł już raz ją zapłacił. A raczej zrobił to ktoś, kogo kochał.

Nigdy więcej na to nie pozwoli. Nawet jeśli oznacza to wieczną samotność.

Ewa jednak nie boi się takiego życia. Dzięki narzeczonej Anioła i swojej najlepszej przyjaciółce dobrze rozumie, z czym wiąże się związek z kimś takim jak Diabeł. Bardziej przeraża ją to, że przy Danielu traci głowę i jest gotowa wyznać mu tajemnice, których nikomu nie powinna zdradzać. A stąd już tylko krok do uczucia, które może zniszczyć ich oboje.

W tym świecie miłość to oznaka słabości. I tylko nielicznym udaje się dotrzeć do raju.

Podwójna dawka emocji! Agnieszka Lingas-Łoniewska i Anna Szafrańska – zainspirowane rozmowami z byłą pracowniczką hotelu Orbis Polonez, gdzie w latach 80. i 90. bywała wierchuszka poznańskiej mafii – połączyły siły, by stworzyć wciągającą historię o uczuciu, które w świecie bezwzględnych mafiosów i walki o wpływy może być śmiertelnie niebezpieczne.

 

 

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »