Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne - Opracowanie zbiorowe , praca zbiorowa

Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne

Opracowanie zbiorowe , praca zbiorowa

10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-269-9646-7
Data wydania 1 stycznia 2021
Język: Polski
Liczba stron: 48
Rozmiar pliku: 1,1 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.