Praca w okresie letnim – posiłki i napoje profilaktyczne - Opracowanie zbiorowe

Praca w okresie letnim – posiłki i napoje profilaktyczne

Opracowanie zbiorowe

39,90 zł

Dostępne formaty plików: PDF, EPUB, MOBI

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-8344-226-6
Data wydania 12 lipca 2023
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 4,0 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment PDF
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 2,9 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment EPUB
Język: Polski
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 554,3 KB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Fragment: Pobierz fragment MOBI
39,90 zł

Dostępne formaty plików: PDF, EPUB, MOBI

Opis

Praca w sezonie letnim stawia przed pracodawcą kilka dodatkowych obowiązków. W prawidłowo funkcjonującym zakładzie pracy nie wymagają one wielkich nakładów czy zmian organizacyjnych. Niemniej jednak wymagają przeglądu poszczególnych elementów mających wpływ na pracowników, w tym właściwej wentylacji i klimatyzacji oraz odpowiedniej temperatury w pomieszczeniach pracy, ale także zapewnienia zimnych napojów i ochrony przed nasłonecznieniem w pracy w terenie. O obowiązkach pracodawcy w okresie letnim dowiesz się z niniejszego e-booka.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »