Najczęściej popełniane błędy producentów żywności. Zobacz, co kwestionują organy kontrolne - Opracowanie zbiorowe , praca zbiorowa

Najczęściej popełniane błędy producentów żywności. Zobacz, co kwestionują organy kontrolne

Opracowanie zbiorowe , praca zbiorowa

10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-269-9645-0
Data wydania 1 stycznia 2021
Język: Polski
Liczba stron: 52
Rozmiar pliku: 1,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.