Najczęściej popełniane błędy producentów żywności. Zobacz, co kwestionują organy kontrolne - praca zbiorowa

Najczęściej popełniane błędy producentów żywności. Zobacz, co kwestionują organy kontrolne

praca zbiorowa

10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-269-9645-0
Data wydania 1 stycznia 2021
Język: Polski
Liczba stron: 52
Rozmiar pliku: 1,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
10,40 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »