Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku - praca zbiorowa

Kuchnia diabetyka. Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku

praca zbiorowa

69,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka
ISBN 978-83-8276-549-6
Data wydania 1 stycznia 2022
Język: Polski
Liczba stron: 214
Rozmiar pliku: 19,7 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
69,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku.

Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »