Dostępne formaty plików: EPUB, MOBI, PDF
Wydawnictwo | Agora |
ISBN | |
Data wydania | 4 czerwca 2019 |
Język: | Polski |
Liczba stron: | 121 |
Rozmiar pliku: | 2,8 MB |
Zabezpieczenie: | Znak wodny |
Fragment: | Pobierz fragment EPUB |
Język: | Polski |
Liczba stron: | 121 |
Rozmiar pliku: | 2,7 MB |
Zabezpieczenie: | Znak wodny |
Fragment: | Pobierz fragment MOBI |
Język: | Polski |
Liczba stron: | 164 |
Rozmiar pliku: | 36,4 MB |
Zabezpieczenie: | Znak wodny |
Fragment: | Pobierz fragment PDF |
Dostępne formaty plików: EPUB, MOBI, PDF
Na łamach czasopisma zamieszczane są przepisy: sezonowe, na każdą okazję, oryginalne, proste, robione od podstaw, zawsze sprawdzone. Raz tradycyjne, raz nowoczesne, nasze rodzime, z różnych stron świata, opatrzone doskonałymi, artystycznymi zdjęciami.
W magazynie znajdziemy także artykuły na temat zwyczajów kulinarnych w różnych zakątkach świata i Polski, ciekawostki historyczne z kuchnią i jedzeniem w tle, porady dotyczące wyposażenia kuchni, poświęcone drobiazgom, urządzeniom, akcesoriom, skrzące się dowcipem felietony oraz nowiny i plotki ze świata szlachetnych trunków.