Kuchnia 4/2016 - Opracowanie zbiorowe

Kuchnia 4/2016

Opracowanie zbiorowe

9,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Agora
ISBN
Data wydania 23 marca 2016
Język: Polski
Liczba stron: 132
Rozmiar pliku: 28 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
9,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

„Kuchnia” to ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.
Na łamach czasopisma zamieszczane są przepisy: sezonowe, na każdą okazję, oryginalne, proste, robione od podstaw, zawsze sprawdzone. Raz tradycyjne, raz nowoczesne, nasze rodzime, z różnych stron świata, opatrzone doskonałymi, artystycznymi zdjęciami.
W magazynie znajdziemy także artykuły na temat zwyczajów kulinarnych w różnych zakątkach świata i Polski, ciekawostki historyczne z kuchnią i jedzeniem w tle, porady dotyczące wyposażenia kuchni, poświęcone drobiazgom, urządzeniom, akcesoriom, skrzące się dowcipem felietony oraz nowiny i plotki ze świata szlachetnych trunków.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »