Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych - Bożena Muszyńska

Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych

Bożena Muszyńska

24,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo Zakład Optymalizacji Zawodowej - Ośrodek UMEA
ISBN 978-83-931818-9-6
Data wydania 2012
Język: Polski
Liczba stron: 112
Rozmiar pliku: 2,6 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
24,00 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Doktor Nauk Farmaceutyczych, wieloletni pracownik Katedry Botaniki Farmaceutycznej UJ Collegium Medicum. Autorka kilkunastu prac naukowych publikowanych w międzynarodowych czasopismach, dotyczących badań nad właściwościami grzybów. W niniejszym opracowaniu, będącym w pewnym sensie podsumowaniem jej doświadczeń, oprócz dużej dawki mało powszechnie dostępnej wiedzy o grzybach, obala przede wszystkim wszechobecny mit o znikomej przydatności grzybów dla organizmu człowieka.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »