Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących - Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Aleksandra Halarewicz

17,06 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Wydawnictwo
ISBN 978-83-7845-885-2
Data wydania marzec 2017
Język: Polski
Liczba stron: 193
Rozmiar pliku: 316 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
17,06 zł

Dostępne formaty plików: PDF

Opis

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »