Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących - Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-885-2
Język: Polski
Data wydania: 18 luty 2015
Liczba stron: 193
Rozmiar pliku: 316,1 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
29,95 zł
Nasza cena:
19,99 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »