Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Tradycje i sztuka kulinarna Chin - Ksawery Burski

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademickie Dialog
ISBN: 978-83-8002-284-3
Język: Polski
Data wydania: 2015
Liczba stron: 244
Rozmiar pliku: 6,7 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Nasza cena:
29,00 zł

Dostępne formaty plików:

MOBI , EPUB

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »