Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera - Waldemar Klucha

Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera

Wydawnictwo: Wiedza i Praktyka
ISBN: 978-83-269-3443-8
Język: Polski
Data wydania: października 2014
Liczba stron: 25
Rozmiar pliku: 1,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Nasza cena:
49,08 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji oraz zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.

Spis treści

Jakie zagrożenia występują na stanowisku kelnera

Na czym polegają prace transportowe wykonywane przez kelnera
Jaka odzież robocza przysługuje kelnerowi
Jak postępować w razie wypadku
Co powinien zawierać przykładowy program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera
Jak wygląda przykładowa instrukcja bhp na stanowisku kelnera

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »