Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Encyklopedia domowych wyrobów - Opracowanie zbiorowe

Encyklopedia domowych wyrobów

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-776-3
Język: Polski
Data wydania: 27 sierpnia 2014
Liczba stron: 449
Rozmiar pliku: 68,8 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
69,95 zł
Nasza cena:
49,95 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki?
Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »