Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Gotowanie na parze i w kombiwarze - Marta Szydłowska

Gotowanie na parze i w kombiwarze

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-698-8
Język: Polski
Data wydania: 21 sierpnia 2012
Liczba stron: 145
Rozmiar pliku: 30,3 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
24,95 zł
Nasza cena:
19,99 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Gotowanie na parze i w kombiwarze to idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw i owoców.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »