Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Ryby i owoce morza - Marta Krawczyk

Ryby i owoce morza

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-715-2
Język: Polski
Data wydania: 10 maja 2013
Liczba stron: 65
Rozmiar pliku: 12,1 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
9,99 zł
Nasza cena:
7,99 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Ryby pojawiają się na naszych stołach dużo rzadziej niż mięso. Z powodu braku tradycyjnych potraw polskich sporadycznie przyrządzamy także owoce morza.  Ale warto pamiętać, że jedne i drugie są bogate w żelazo, a ponadto mają znacznie mniej nasyconych tłuszczów i cholesterolu niż potrawy mięsne.
Książka Ryby i owoce morza to zbiór pomysłów zarówno na tradycyjne polskie dania rybne, jak i nowe, zaskakujące sposoby ich przyrządzania. Znalazły się w niej także doskonałe receptury na przygotowanie owoców morza.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »