Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Kuchnia polska na cztery pory roku - Marta Krawczyk

Kuchnia polska na cztery pory roku

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 978-83-7845-683-4
Język: Polski
Data wydania: 1 kwietnia 2014
Liczba stron: 241
Rozmiar pliku: 19,4 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
29,95 zł
Nasza cena:
19,99 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »