Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory - Joanna Baranowska

Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przetwory

Wydawnictwo: Videograf
ISBN: 978-83-7835-324-9
Język: Polski
Data wydania: października 2006
Liczba stron: 29
Rozmiar pliku: 218,2 KB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
19,90 zł
Nasza cena:
9,90 zł

Dostępne formaty plików:

EPUB , MOBI

Książka zawiera wybrane i przystępnie opracowane przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej, słynnej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowywane według jej wskazówek doskonale nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »