Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Poradnik technologa żywności - Urszula Kopińska

Poradnik technologa żywności

Wydawnictwo: Goneta
ISBN: 978-83-928108-1-0
Język: Polski
Data wydania: 23 kwietnia 2009
Liczba stron: 147
Rozmiar pliku: 6,4 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Nasza cena:
11,90 zł

Dostępne formaty plików:

MOBI , EPUB, EPUB, PDF

URSZULA KOPIŃSKA — absolwentka Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja, Wydziału Technologii Żywności oraz Wydział Marketingu i Zarządzania w Przedsiębiorstwie. Przez 12 lat pracy w szkole Autorce udało się zgłębić wiedzę w zakresie tematyki niniejszego poradnika. Powodem podjęcia decyzji o napisaniu niniejszej książki było uproszczenie języka tematyki dla uczniów szkół wieczorowych w stosunku do obecnie istniejącego podręcznika na rynku, składającego się z kilku tomów, napisanego bardzo fachowym językiem z wieloma skomplikowanymi obliczeniami. „Poradnik technologa żywności” zawiera obrazki, opisy i napisana jest łatwym językiem. Jest to kompendium wiedzy o żywieniu.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »