Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym - Małgorzata Bochwic-Ivanovska, Michel Montignac

50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym

Wydawnictwo: ArtVitae
ISBN: 978-83-7884-898-1
Język: Polski
Data wydania: 26 listopada 2011
Liczba stron: 128
Rozmiar pliku: 11,5 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Cena katalogowa:
36,00 zł
Nasza cena:
26,00 zł
18,00 zł
Promocyjna cena tylko do
31 grudnia 2018 00:12

Dostępne formaty plików:

MOBI , EPUB

To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea znana pod nazwą Metoda Montignac jest nadal nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych. Szczególnie zalecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 oraz kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy. Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dzis Jego małżonka, która jest równiez współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wage ciała (FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie!

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »