Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
HACCP – jak przeprowadzać szkolenia stanowiskowe dla operatorów - Elżbieta Szymańska

HACCP – jak przeprowadzać szkolenia stanowiskowe dla operatorów

Wydawnictwo: Wiedza i Praktyka
ISBN: 978-83-7677-452-7
Język: Polski
Data wydania: 3 października 2013
Liczba stron: 14
Rozmiar pliku: 938,5 KB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Nasza cena:
14,90 zł

Dostępne formaty plików:

PDF

Zaangażowanie Twoich pracowników w proces produkcji, przetwórstwa, obrót czy też transport żywności ma kluczowe znaczenie dla jakości systemu HACCP. Chcesz być najlepszy na rynku? Poznaj skuteczne sposoby szkolenia pracowników z HACCP. Tak, aby wdrożony system przynosił maksimum korzyści Twojej firmie i klientom.

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »