Telefon: 71 343 26 15
0
Brak produktów w koszyku.
Wdrażanie systemu HACCP "krok po kroku" - Agnieszka Robaczyk

Wdrażanie systemu HACCP "krok po kroku"

Wydawnictwo: Etena
ISBN: 978-83-936700-1-7
Język: Polski
Data wydania: stycznia 2013
Liczba stron: 46
Rozmiar pliku: 1,1 MB
Zabezpieczenie: Znak wodny
Nasza cena:
30,00 zł

Dostępne formaty plików:

MOBI , EPUB

Chcesz wdrożyć HACCP w Twojej firmie?
Zrób to samemu, bez problemów i mnożenia zbędnej dokumentacji.

W tym ebooku znajdziesz:

  • najlepsze rady praktyka
  • wzory dokumentacji systemu HACCP
  • przykłady rozwiązań konkretnych problemów
  • przykłady uproszczenia systemu i dokumentacji
  • porównanie wymagań HACCP i ISO 22000


Autorka, która na co dzień pracuje i ma styczność z systemem HACCP, prowadzi czytelnika przez kolejne etapy budowy systemu, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniami w prosty i przystępny sposób.

Spis treści

Wstęp

Wprowadzenie

ETAP I  Powołanie zakładowego zespołu ds. HACCP, tzw. zespół bezpieczeństwa żywności

ETAP II  Opis produktu  (właściwości wyrobu gotowego)

ETAP III   Przeznaczenie konsumenckie, zamierzone  użycie

ETAP IV   Sporządzenie schematu technologicznego  procesu

ETAP V  Weryfikacja schematu technologicznego w  praktyce

ETAP VI  Analiza zagrożeń

ETAP VII  Ustalenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP)

ETAP VIII  Ustalenie limitów krytycznych

ETAP IX  Ustalenie systemu monitoringu

ETAP X  Ustalenie działań naprawczych (korekcja)

ETAP XI   Określenie zasad weryfikacji systemu

ETAP XII  Ustalenie zasad tworzenia dokumentacji

Podsumowanie

Załącznik nr 1

Szybki kontakt

tel: 71 343 26 15
kom: 600 757 926
kontakt@czytio.pl
poniedziałek - piątek 09:00 - 16:00
ul. Lelewela 4
53-505 Wrocław
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnej realizacji usług i poprawnego działania strony.
Możesz określić sposób przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz tutaj »